Cak Noris najjaci covek na svetu

Ovaj blog sadrži mnoge originalne viceve,zabranjeno je kopiranje viceva i objavljivanje na drugim sajtovima bez navodjenja izvora i linka prema njemu.

Cak Noris biografija

vicevi o cak noris
Cak Noris, roden Karlos Rej Noris, 10. marta 1940 u Rajanu, Oklahoma je americki filmski i televizijski glumac, politicki aktivista i bivši neporaženi karate šampion.Cak Noris je poznat i po inspirativnim Chuck Norris šalama i vicevima koji pripisuju nadljudske i neverovatne moci ovom glumcu.

Poznat po: Borilackim veštinama,filmski heroj " Teksaski Rendžer", a ponajviše po vicevima o Cak Norisu.

Cak Noris je americki glumac, politicki aktivista i bivši neporaženi karate borac. Trenutno je najpoznatiji po citavom novom žanru viceva o njegovom junaštvu i snazi.

Cak Noris je odrastao u Oklahomi, Kanzasu i Kaliforniji, gde je završio srednju školu.Pridružio se 1958 godine americkoj avijaciji i tokom službe bio stacioniran u Koreji,tokom vojne službe razvio je interes za borilacke veštine.Kada se vratio u SAD nastavio je da trenira i poceo je da otvara škole za borilacke veštine. Godine 1968 on je stekao titulu profesionalnog karate šampiona u srednjoj kategoriji, a 6 godina kasnije se povukao iz takmicenja neporažen.Godine 1969 glumio je u svom prvom filmu.

Njegova velika filmska karijeta pocela je kada je pozvan da se pridruži Brus Liju u filmu "Putu zmaja".Od tada je poceo da dobija uloge u akcionim filmovima i brzo je stekao slavu kao zbog svoje borilacke veštine.Od filmova kao što su "Octagon", "Prinudna Osveta" prešao je na akcione uloge kao "Nestao u akcijii" i "Delta Force". Zatim, u 1993 preuzima vodecu ulogu u CBS-Netvorks Voker, Teksas Ranger šou emitovanom tokom.

Pocetkom devedestih Cak Noris je postao pisac, govornik, i finansijski sponzor za konzervativne republikanske i Evangelisticke hrišcanske grupe.

U 2005-oj vicevi o njemu poceli su da kruže internetom .Ovi apsurdni vicevi na smešan nacin prikazuju navodnu natprirodnu snagu Cak Norisa.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.